LYCKOMAGNET ART
nytt inom Feng Shui Art

STARTSIDA

AKTUELLT

VARUMÄRKE
BA88 MODERN DESIGN

BA88 AKADEMIN
KURSER
UTBILDNINGAR

SOMMARRETREAT
ANMÄLAN

BA SCANDINAVIAN
SCHOOL
OF FENG SHUI

BA88 WEBBDESIGN

MEDIAL VÄGLEDNING

BA88 DESIGN

ENERGIMÅLNINGAR

ANBAS FÖRLAG

 

Missa inte nytt område inom Feng Shui
LYCKOMAGNET ART
Feng shui
Feng shui används i syfte för att dra till människan dem goda, glada energierna och göra livet mer harmonisk och balanserad. Feng shui använder sina verktyg, symboler, begrepp, koncept och har sina egna sätten att balansera energier. Flera av dem är främmande för oss västerlänningar och ibland svårt förstådda. När man noga analyserar ALLA feng shuis verktyg (som kräver i sig god feng shui förståelse) ser man tydligt att i grunden är dem en kombination av FÄRG & FORM.
Attraktionslag
Det finns flera Kosmiska Lagar. Feng Shui är en av dem och kallas Balans&Harmoni Lagen. Den samarbetar med Överflöd, Attraktions och Karma Lagar. Balans och Harmoni mellan dem lagar skapar Vortex. Den upplevs som en jämn energi flöde, ett flytt på alla plan och i alla sammanhang. Det är feng shuis mål att skapa detta tillstånd.
Konst
Konsten är en ren kombination av FÄRG & FORM. Detta är mycket känt faktor att man blir känslomässig påverkat av konsten. Detta är konstens mål och uppgift. Dem känslostämningar som konsten orsakar påverkar våra handlingar och våra liv. En glad och balanserad människa drar till sig dem goda och glada energierna. Livet bli harmonisk och balanserad.
För många år sedan har jag kommit i kontakt med feng shui och efteråt började studera konst. Det är jag mycket tacksam för. Detta gav mig möjlighet att göra djupdykningar och få klarsyn inom båda kunskapsområden.

Feng Shui ART
Feng Shui och konst har vuxit ihop och kallas Feng Shui Art. Den är mycket populärt i Asien och USA. Kombination blev en "asiatiskkonst" baserad på feng shuis symbolik. Vacker men kanske svår att tillämpa i västerländska hem.

Vi introducerar
Feng Shui Konst för framgång som kallas LyckoMagnet Art

Hur fungerar LyckoMagnet Art?
Målet med denna konstform är att skapa Vortex på ett personligt sätt. Målningarna är skapade på cellnivå utifrån fullkomligt medvetande och med feng shuis grunder. Tavlorna placeras så att deras energier påverkar personens energifält och aktiverar önskade livets aspekter. Denna konst fungerar liksom magneter vilka drar lyckan & framgång.

LMA Abundans

Feng Shui ART är kraftfull och ENKEL!
Du kommer att älska LA-tavlor när du upplever förändringen!

Vill du lära dig att skapa LyckoMagnets Art eller
vill du beställa en tavla?
kontakta oss gärna
anna@ba88.se
LyckoMagnet tavlor till salu finns på:
www.ba88.se/galleri
och på FB
BarbaraAnnas ART sida
 
| Mobil: 070 715 58 38 | epost: info@ba88.se

All of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsidor med feng shui

Feng shui, Feng shui konsultutbildning Feng shui kurser, nordisk kultur, nordic,viking,traditionng shui, Feng shui konsultutbildning
Feng shui kurser, nordisk kultur, nordic,viking,tradition