Under 2019 alla Vedic Art kurser är i Dalarna

STARTSIDA

AKTUELLT

VARUMÄRKE
BA88 MODERN DESIGN

BA88 AKADEMIN
KURSER
UTBILDNINGAR

SOMMARRETREAT
ANMÄLAN

BA SCANDINAVIAN
SCHOOL
OF FENG SHUI

BA88 WEBBDESIGN

MEDIAL VÄGLEDNING

BA88 DESIGN

ENERGIMÅLNINGAR

ANBAS FÖRLAG

Det blir en stor glädje att kunna introducera Vedic Art kunskaper för dig. Jag hoppas att ditt möte med Vedic Art ska ge dig mycket sann glädje, inspiration och hjälper dig för att uppnå fullständigt närvaro i livet.
Vedic Art kurser
Vedic Art Grundkurs
På grundkursen går man igenom de 17 grundprinciper som beskriver den kreativa processen. Grundkursen är totalt sju dagar.
Man börjar kursen med två dagar som ligger efter varandra.

Nästa träffar(dagar) kan du anpassa efter dina förutsättningar, möjligheter och intresse. Du kan ta det i din egen takt. Du kan repetera varje dag/princip så mycket du vill. När du kommer fortsätter vi bara där du var sist. Kom dock ihåg att alltid anmäla att du kommer så en plats kan ställas i ordning för dig.

Inga förkunskaper krävs. Det kan snarare vara en fördel om du inte är skolad i det traditionella sättet att lära ut måleri. För dig som har tidigare erfarenhet och mycket kunskaper kommer kursen att inspirera till att experimentera och hitta nya stilar att uttrycka dig på.
Efter avslutad grundkurs kan man gå vidare
en Vedic Art fortsättningskurs och
sedan gå lärarutbildning.
Barbara Anna är berättigad för att hålla
Vedic Art lärarutbildning Block A och Block B.
Du är välkommen att gå lärarutbildning hos henne.
Vedic Art fortsättningskurs

Fortsättningskursen innebär fördjupning och repetition av de 17 Principerna. Individuellt stöd från Vedic Art Läraren är också en del av Fortsättningskursen.
Vem får delta? Fortsättningskursen är för dig som har gått hela grundkursen och fått alla de 17 Principerna med tillhörande praktiska övningar. Man kan gå fortsättningskursen så många gånger man vill. Olika lärare kommer med nya reflektioner över Principerna från både konsten, livet och personlig utveckling. Fortsättningskursen ger behörighet att gå Lärarkursen och Fördjupningskurser. Efter genomgången grundkurs och Fortsättningskurs är det möjligt att utbilda sig till Vedic Art Lärare.
På fortsättningskursen fördjupar man ytterligare den kreativa processen. Man börjar successivt hitta sin alldeles egna uttrycksform!

Det kan hända att under målarkursen träffas både grund- och fortsättningsmålare på samma kurs. Anledningen till det är att vi inspirerar varandra när vi är i olika faser av skapandeprocessen,
detta bidrar till ett härligt team energi. Efter grund- och fortsättningskurserna kan du gå lärarkursen.
Vedic Art lärarutbildning
Lärarkursen är uppdelad i två block om två dagar vardera. Kontakta oss för tidsbokning. Under lärarutbildningen får man lära sig hur man håller en grundkurs i Vedic Art. Vi reflekterar tillsammans över vårt eget förhållningsätt till principerna och vårt eget lärande. Vi samtalar kring deltagarnas egna bilder och kopplar deras uttryck till de olika principerna. Det ger oss en fördjupad insikt om den kreativa processen, samt hur jag personligen önskar förmedla den till andra! Kursen ger behörighet att undervisa grundkurs i Vedic Art. De som redan gått lärarutbildningen kan våra med för att måla och repetera.
Kontakta oss för tidsbokning
anna@ba88.se

Lokal

I Leksands område i Dalarna.
Närmare information lämnas vid anmälan.
Vad behöver du under kursen?
*Blyertspennor, *Papper - A4 kopieringspapper, *Anteckningsblock, *Pennvässare, *Skissblock minst A4 format, *Valfria kritor och färgpennor (färgpennor, vaxkritor eller andra kritor som du har hemma), *Akrylfärger (luktfri kvalité), *Akvarellblock minst A4 format, alt. en tapetrulle, * En palett (färgskiva) för att blanda akrylfärger alt. engångstallrikar som palett, *Penslar i olika storlek till akrylfärger, *Maskeringstejp, *Trasor alt. hushållspapper, *Sax, *Oömma kläder (akrylfärger går ej att tvätta bort när de har torkat), *Innetofflor (det finns att låna hos mig), *Ev. Lunchlåda (det finns tee och kaffe men ingen mikro).
Det är svårt att veta vad man behöver från början. Prova först - köp sedan! Vi säljer konstmaterial till förmånliga priser.
 
Kurspriser och anmälningsvillkor FINNS HÄR...
|| Mobil: 070 715 58 38 | epost: anna@ba88.se


All of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsida med feng shui