Energimålningar

STARTSIDA

AKTUELLT

VARUMÄRKE
BA88 MODERN DESIGN

BA88 AKADEMIN
KURSER
UTBILDNINGAR

SOMMARRETREAT
ANMÄLAN

BA SCANDINAVIAN
SCHOOL
OF FENG SHUI

BA88 WEBBDESIGN

MEDIAL VÄGLEDNING

BA88 DESIGN

ENERGIMÅLNINGAR

ANBAS FÖRLAG

Hoppas att ditt möte med min konst
ska ge dig mycket sann glädje och inspiration.
Man använder färger för att öka livskvalitet. Färg är ett flöde av ljus och den påverkar vårt sinne. Oftast är det ögonen som är mottagare men vi tar också in färg genom huden och genom auran. Med konst kan man balansera, lyfta upp eller tona ner energin allt för människans välmående.
Barbara Anna är utbildad civilingenjör, en handlingskraftig eldsjäl och en kreativ mångsysslare. Hon har studerat konst - olja, akryl, akvarell - vid Steve Taipale´s ateljé sedan 1997. Barbara Anna kan också utforma en tavla enligt dina önskemål. Hon målar i olja, akryl, akvarell och i emalj på koppar.
Barbara Anna brukar säga:
" Måleriet är ett måste för mig. Att få uttrycka mig med färg och pensel, eller andra material är en gåva, som måste utföras efter bästa förmåga. Motiven varierar i mitt måleri, men energitänkandet, i olika former och kompositioner förekommer alltid. Mina energimålningar avspeglar de inre bilder som kommer till mig under skapandet. När kropp och tanke är engagerade i formningen, vandrar själen iväg och hämtar hem värdefull kunskap. Mina målningar utgår från min djupa glädje att finnas här på Moder Jord och vara del av naturens magiska värld."
 
Till : Målarkurser med konstnärinan Barbara-Anna
Välkomna att besöka Feng Shui Art™
Missa inte Barbara-Annas Helande Konst
Flera Barbara-Annas tavlor finns i Galleri.

Box 4005 | 133 04 Saltsjöbaden || Mobil: 070 715 58 38 | epost: info@ba88.se
All of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsidor med feng shui