STARTSIDA

AKTUELLT

VARUMÄRKE
BA88 MODERN DESIGN

BA88 AKADEMIN
KURSER
UTBILDNINGAR

SOMMARRETREAT
ANMÄLAN

BA SCANDINAVIAN
SCHOOL
OF FENG SHUI

BA88 WEBBDESIGN

MEDIAL VÄGLEDNING

BA88 DESIGN

ENERGIMÅLNINGAR

ANBAS FÖRLAG


"Feng shui och
människans inre kraft"

Bandtyp: Inbunden
Förlag: AnBas Förlag (2007)
Artikelid: 9789163195327
Sidor: 88
Pris 210:- plus 50:- porto

För att beställa boken kontakta oss
info@ba88.se


Boken handlar om feng shui och människans inre krafter men inte bara om detta…
Den handlar också om de mycket speciella och händelserika tider som vi lever i just nu. "Jag känner tacksamhet att jag kan deltaga i detta fast det ibland upplevs som ett mycket stark utvecklingsmoment" säger Barbara-Anna. Jordens energier höjs så snabbt och det orsakar starka energivirvlar runt om oss (milt sagt).
"Det var det mest spännande och givande arbete jag har varit med om" säger Barbara-Anna. Hon har utvecklat en unik medial förmåga. Den har hon använt till att söka svar på frågor som är viktiga för människor och för jorden just nu.
Boken fungerar som en uppslagsbok i vilken finns samlade råd hur man kan balansera kroppen och sinnena med hjälp av feng shuis kraft. Genom kanalisering förmedlar hon, sanningar och svar om feng shuis återkomst, relationer mellan människans energisystem och väderstreckens energier, samt om tidigare civilisationer som levde på jorden, Atlantis karma, kosmiska lagar och meningen med livet. Genom denna bok kan vi upptäcka hur hjälpsam, mångdimensionell och aktuell feng shuis filosofi är idag.
Den stora hemligheten bakom Baguas helande krafter och kopplingen med de högsta dimensionerna har tidigare aldrig funnits tillgänglig. Budskapet handlar om att återupptäcka människans dolda och outnyttjade inre krafter.
Förförsta gången kopplar en författare de nio Baguas områden med människans chakrasystem och ger tydlig beskrivning av hur de påverkar varandra.
Vi får slutligen en förklaring till den sanna betydelsen av "år 2012" samt vad vi behöver veta för att förbereda oss, såväl fysiskt som andligt, inför jordens energihöjning.
Boken är rikt illustrerad med kraftfulla kristallmandalor och vänder sig både till nybörjaren och till den som redan tidigare har kunskap i ämnet.

Med tanken på att Moder Jord är under uppstigningsprocessen
är boken "Feng shui och människans inre kraft"
den mest aktuella läsningen i ämnet!
Barbara-Anna avslöjar Lyckopunktens hemligheter.
Den Energin har kontakt med högre energinivåer och
den ger oändliga förutsättningar och möjligheter
för att få kontakt med vårt Högre Jag.Vi organiserar kurser om Lyckopunktens betydelse, placering och inredning.

LÄS MER OM LYCKOPUNKTEN HÄR...
 
"Det känns som om jag har väntat länge på denna bok och det kändes jättebra att läsa den! Det känns verkligen att den kom i rätt tid - oj den känns bara så rätt. Jag känner också, som Feng Shui konsult, att detta verkligen känns jättebra. Det känns som om den underlättar för mig - detta känns mer rätt om jag säger så. Återigen så får jag bekräftat vad viktigt detta med EEP är. När jag håller föredrag om Feng Shui och även i mina studiecirklar så har detta med vår egen Energinivå varit det som jag alltid har känt är det viktigaste att få fram - det och att börja rensa."
Karin Berggren - diplomerad feng shui konsult
 

"Feng shui - österländsk symbolik"
Bandtyp: Häftad
Förlag: AnBas Förlag (2002)
Artikelid: 9789163099922
Sidor: 38
Pris:150:- plus 50:-porto
För att beställa boken kontakta oss
info@ba88.se

Inom Feng Shui används en färgstark symbolik, en värld med drakar och sköldpaddor, som vid den första kontakten kan verka svårbegriplig. Det är ibland mycket svårt att känna till den rätta tolkningen av en symbol. Men det är oerhört viktigt att man tolkar symboler enligt deras regler, att man förstår vad en symbol egentligen säger oss? Vi måste vara medvetna om symbolens betydelse och kraft.
Målet med den här boken är att besvara dessa behov.
Den värld vi lever i består av symboler som lever i oss och tack för oss. Alla, oavsett om vi är medvetna om det eller ej, använder symboler på olika sätt.
Feng Shui visar oss möjligheter att använda symboliken, att medvetet använda symbolernas kraft för att skapa en harmonisk värld som ska vara som en enhet, samtidigt som det ska finnas plats för olika individer och situationer.
Författare, Barbara-Anna, har mångårig erfarenhet av feng shui. Hon är utbildat i klassisk Feng Shui i Mongoliet, Kina och Tibet. Barbara Anna är grundare av BA Scandinavian School of Feng Shui.

|| Mobil: 070 715 58 38 | epost: info@ba88.se


All of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsida med feng shui