BA88 UtbildningsAkademin
Kristaller för människans välmående

STARTSIDA

AKTUELLT

VARUMÄRKE
BA88 MODERN DESIGN

BA88 AKADEMIN
KURSER
UTBILDNINGAR

SOMMARRETREAT
ANMÄLAN

BA SCANDINAVIAN
SCHOOL
OF FENG SHUI

BA88 WEBBDESIGN

MEDIAL VÄGLEDNING

BA88 DESIGN

ENERGIMÅLNINGAR

ANBAS FÖRLAG

NYTT!
Kristallhealingskurs i Dalarna under 2018
Kommer inom kort!
Välkomna åter.

Syfte med kursen är att fördjupa kunskaper om kristaller
och lära sig utföra kristallhealing.

Kursen består av kristallhealingskurs och pendelhealingskurs.
Syfte med kursen är att fördjupa kunskaper om kristaller och lära sig pendla och utföra kristallhealing. Kursen avslutas med en certifikat. Efter kursen kan man arbeta som kristallterapeut för att återställa kroppens balans och befria människans kropp och själ för störande energier.

Kursen består av fyra delar sammanlagt 12 dagar. Pris 16 800 kronor.

Kursens två första delar handlar om kristallers kunskaper.

Man får inblick i: kristallers olika familjer, kristallers egenskaper och hur dem påverkar människans energifält. Bergkristallfamilj är i centrum. Man lär sig vilka kristaller ingår i bergkristallfamilj, i vilka former dem kristalliserar t.ex. Isis kristall, kanalisering kristall, fantom kristall osv., och vilka särskilda egenskaper har respektive former. Under dem första kursdelar kommen man också att träna upp pendelkunskaper.

Kursens tredje del - kristallhealings ceremoni. Under tredje kursens del lär man sig att utföra pendel- och kristallhealing. Man lär dig utföra pendelhealing på avstånd. Kristallhealing är en ceremoni. Under denna ceremoni blockeringar utlöses och på grund av detta kroppen och själen kan återfå sin balans. Ofta är det kopplat till att människans frekvents höjs. Som efterföljd höjs medvetande. Man kommer att lära sig ceremonins regler, hemligheter och att få kontakt med sina guider och mästare. Man börjar praktisera genom att utföra kristallhealing på varandra.

Kursens fjärde del - praktik Man ska utföra kristallhealing på egna klienter. Under den första dagen, med mentors hjälp och vid alla kursdeltagarens närvaro kommer man att utföra hela terapin.

Plats: Stockholm och Dalarna

I priset ingår pendelkompendium nivå 1 och 2. Vi bjuder på te, kaffe men kost, logi och terapi kristaller ingår ej i priset.

Efter godkänd kristallhealingkurs kan man utbilda sig till
litoterapeut (kristallterapeut).

Intresseanmälan kan mailas till info@ba88.se Välkomna!


Feedback från deltagare
"Ja, det är underbart att få vara del av det mirakel som helandet är. Det är otroligt vilka energier det är! Jag vill tacka dig än en gång att du finns och att du vill dela med dig av alla kunskaper och jag ber att jag ska förvalta min kunskap på rätt sätt och kunna hjälpa andra. Ljus och kärlek till dig!" Anette, kursdeltagare 2010
"Vill bara tacka dig för kursen och för allt du lär mig. Känner en stor tacksamhet och glädje över att få lära mig att arbeta tillsammans med mina guider och mina kristaller både med mig själv och med andra. Du är en fantastisk lärare och healer! Ljus, kärlek och en stor kram." Christel, kursdeltagare 2013
Varmt välkommna
|| Mobil: 070 715 58 38 | epost: info@ba88.se

All of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsida med feng shui

Feng shui, Feng shui konsultutbildning Feng shui kurser, nordisk kultur, nordic,viking,traditionng shui, Feng shui konsultutbildning
Feng shui kurser, nordisk kultur, nordic,viking,tradition