Vedic WISDOM of ART ™
sommarretreat i Dalarna 2019

STARTSIDA

AKTUELLT

VARUMÄRKE
BA88 MODERN DESIGN

BA88 AKADEMIN
KURSER
UTBILDNINGAR

SOMMARRETREAT
ANMÄLAN

BA SCANDINAVIAN
SCHOOL
OF FENG SHUI

BA88 WEBBDESIGN

MEDIAL VÄGLEDNING

BA88 DESIGN

ENERGIMÅLNINGAR

ANBAS FÖRLAG

Välkommen till Dalarna
Dalarnas unika ljus och natur
kommer att inspirera dig i ditt målande
En genuin Dala miljö skapar förutsättningar för att "bara vara". Det blir mycket lättare att höra sitt hjärtas röst och känna efter vad man egentligen vill. Det är utgångspunkten som leder till det kreativa skapandet. Den lekfulla kreativiteten är möjlig bara vid total närvaro.
WISDOM of ART ™
är ett helt nytt koncept utvecklad av Barbara-Anna. Konceptets ändamål är: personlig utvecklig och medvetandes höjning genom att leka & läka med färg och form.
Utifrån galaxens perfekta balans skapar WISDOM of ART ett know-how modell för att människan kan höja sitt medvetande och sin frekvens. Att man kan leva i samklang med Jordens energi under Jordens övergång från den 3:e till den 5:e dimensionen.
Här finns mer ifon om Wisdom of Art och Barbara-Anna.
KURSER i WISDOM of ART
Grundkurs
Vi går genom dem 10 ritualer och lär oss att praktisera dem. Inspiratörskurs
Inspiratörs kurs ger behörighet att hålla egna grundkurser i Wisdom of Art.
Mästaren inom Wisdom of Art
När man har jobbat aktivt minimum ett år som inspiratör kan man ta examen till Mästaren inom Wisdom of Art. Mästarens kurs ger behörigheter för att hålla grund och inspiratörs kurser.
Under sommarretreat i Dalarna börjar vi med grund och inspiratörs kurs. INGA kunskaper krävs! Alla är mycket välkomna!
Bra att veta inför retreaten
Under grundkursen förmedlas de 10 Ritualer. Dem tillämpas i konsten men också i livet. Det är konst att leva! Tänk på detta! Utgångspunkten är din egen inre drivkraft. Du väljer färg, sätter pennan till papperet och sedan glömmer tid och rum…skapelsen är i full gång. Det är väldigt enkelt. Det som kan vara en aning svårt är att sluta skapa!
Att ta med till retreaten
Tänk på att ha med dig oömma kläder för att använda dem som "målarkläder" eller ta med dig ett förklädde.
Tänkt på att vädret kan växla väldigt snabbt. Vi målar delvis utomhus och rekommenderar att ta med både svala och varma kläder. Det är också bra med ett par varma sköna skor.
DATUM
FULLBOKAT
PLATS
FULLBOKAT
PRIS
FULLBOKAT
I retreat pris ingår:
* avgift för grundkurs under 5 dagar,
*boende avser dubbelrum, enkelrums tillägg är 500 kronor för hela retreaten,
*helpension (frukost, förmiddag fika, lunch, middag och kvälls vikning)
*delvis konstmaterial, duk spänt på planka 3 stycken A4 och 3 stycken A3, plankor ingår ej.
BOENDE
Retreaten är på en dalakursgård med stugor, rum, servering, kiosk, badstrand, bastu, grillplats, studsmatta m.m. som ligger i en underbar fäbodsmiljö vid Siljans strand, 18 km från Leksand och 45 km från Mora. En smultronstället vid Siljan! Gården har enkel vandrarhemsstandard. Du ska ha med dig egna sänglinnen eller ett set av sänglinne& handuk kan hyras på plats.
Boende avser dubbelrum, enkelrums tillägg är 500 kronor för hela retreaten. Betalas samtidigt med retreat betalning.
KOST
Helpension består av frukost, förmiddag fika, lunch, middag och kvälls vikning, allt detta ingår i priset. Det finns pentry ifall man vill fixa egen ficka. Vänligen uppe vid anmälan om du önskar vegetarisk mat eller har en annan önskan beträffande kosten.
KONSTMATERIAL till retreaten
Retreaten börjar på onsdag kl.15 och fram till middag ska vi gå genom konstmaterial läran. En del av material ingår i priset* men du behöver ta med dig en del material eller beställa konstpaket hos oss.
*
I retreats pris ingår duk spänt på planka 3 stycken A4 och 3 stycken A3, plankor ingår ej.
Konstmaterial vilken behöver du under retreaten:
*Blyertspennor i trähylsor, *Kopieringspapper A4 - minst 250 styck, *Anteckningsblock, *Pennvässare, *Akvarellfärg kritor, set på minst 24 kritor, *Akvarellblock - 1 styck A4 och en A3, *Akryl - LUKTFI akryl helst Galleria eller Liquitex * En palett för att blanda akrylfärger alt. kan man använda engångstallrikar som palett *akvareller om du väljer att använda dem istället för akryl, *Penslar i olika storlekar till akrylfärger eller akvarell om du vill måla akvarell, *Maskeringstejp, *1-2 rullar av hushållspapper, *sax.
Vill ha tillgång till staffli? Bordsstaffli? Golvstaffli? Vi han några stafflin för att hyra. Kontakta oss vid anmälan!
Det finns olika alternativ för att ha tillgång till konstmaterialet.
Alt.1. Du ordnar själ materialet. Ta med dig det vad du har hemma och köp på plats det vad du behöver. Det mesta finns att köpa på plats i anslutning till kursen, med reservation för slutförsäljning.
Alt. 2. Du kan köpa ett konstpaket hos oss och ha tillgång till all konstmaterial under kursen vilken behövs. Du äger naturligtvis alla dina övningar/målningar gjorda på materialet och anteckningsblock.

Konstpaket under retreaten kostar 700 kronor.
Vänligen beställ den i när du bokar retreat. Vi behöver tid för att kunna ta fram den.
Du kanske vill köpa konst material för att ta hem den. Det kan du göra hos oss. Vi är återförsäljare till dem flesta kända konstmaterial märker.
ANMÄLAN TILL RETREAT I DALARNA 2019
FULLBOKAT


|| Mobil: 070 715 58 38 | epost: anna@ba88.seAll of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsida med feng shui