BA88 HELANDE KONSTEN
NYHET! WISDOM of ART!
Man målar inte i första hand för att bli konstnär
utan för att få uttrycka sig,
att få insikter om sig själv,
att HELA sig,
att vara HÄR och NU.

STARTSIDA

AKTUELLT

VARUMÄRKE
BA88 MODERN DESIGN

BA88 AKADEMIN
KURSER
UTBILDNINGAR

SOMMARRETREAT
ANMÄLAN

BA SCANDINAVIAN
SCHOOL
OF FENG SHUI

BA88 WEBBDESIGN

MEDIAL VÄGLEDNING

BA88 DESIGN

ENERGIMÅLNINGAR

ANBAS FÖRLAG

Människan i västvärlden får det materiellt sett bättre och bättre, fler och fler sjukdomar kan förebyggas och behandlas. Trots det ökar ohälsan - en "hälsans paradox". Det finns en stor utmaning och en skyldighet att fördjupa våra kunskaper inom helande konsten. En spännande rörelse föds i dag inom helande och konst. Dem två områden blir ETT. Konst och healing är ett nytt fält inom både den medicinska och konstvärlden. Den är redan mycket eftertraktat i USA och börjar bli efterfrågad i några europeiska länder.
Hur läker konst?
Vetenskapliga studier säger att konst läker genom att ändra persons fysiologi och attityd. Kroppens fysiologi ändras från stress till en djup avslappning, från rädslor till kreativitet och inspiration. Personens hjärna börjar vibrera i ett annat vågmönster. Konst och musik påverkar människors autonoma nervsystem och skapar hormonell balans.

Konst och musik påverkar varje cell i kroppen och skapar en helande fysiologi som förändrar immunsystemet. Blodflödet ökar till kroppens alla organ. Konst och musik också omedelbart ändra en människas uppfattning om deras värld. Människan ändrar attityd, emotionella tillstånd, och smärtupplevelse. De ändringarna skapar hopp och positivitet och de hjälper människor att hantera svårigheter genom att förändra personens perspektiv och sätt att vara i världen.

Vill Du att jag skapar en tavla som ska hela dig ?
Välkommen att maila mig: anna@helandekonst.com
Besök Helandes Konst hemsida www.helandekonst.com

|| Mobil: 070 715 58 38 | epost: info@ba88.se


All of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsidor med feng shui