ENERGISMYCKEN

STARTSIDA

AKTUELLT

VARUMÄRKE
BA88 MODERN DESIGN

BA88 AKADEMIN
KURSER
UTBILDNINGAR

SOMMARRETREAT
ANMÄLAN

BA SCANDINAVIAN
SCHOOL
OF FENG SHUI

BA88 WEBBDESIGN

MEDIAL VÄGLEDNING

BA88 DESIGN

ENERGIMÅLNINGAR

ANBAS FÖRLAG

BA88Design är en medveten livsstil, varumärke som erbjuder själsliga smycken. BA88 smycken är smycken med en mening. Smyckena är aktiva och speciellt designade för att med hjälp av de helande egenskaperna från stenar och kristaller, betona och balansera bärarens egen energi.
Varje smycke kombinerar energi med en intention för att uppnå ett önskat resultat. Vi tror att var och en av oss är en healer, lärare och budbärare. Var och en av oss har sin unika historia. BA88Design´s smycken fungerar som ett verktyg som hjälper att få kontakten med sin inre kraft och hjälper manifestera sina önskningar.
BA88 designer år Barbara-Anna. Hennes bakgrund i feng shui och som kristallhealer gör att hon designar unika smycken. Dem är mycket kraftfulla och stödjer affirmerade önskemål. Hon tror att man dras till de ädelstenar som man behöver för att skapa och stödja balans inom sina egna andliga, mentala och fysiska liv.
 
 
Chakrasmycken - armband och halsband
Den stora säljaren är våra chakrasmycken - armband och halsband. Dem smyckena balanserar energier i din aura, löser upp blockeringar i dem sju huvud chakror Är mycket effektfulla och stödjer balans i människans energisystem.
Hur fungerar kristaller?
Att hålla det enkelt människan består av energi och kristaller består också av energi. På en mer vetenskaplig nivå den mänskliga kroppen innehåller kiseldioxid och en kvartskristall också innehåller kiseldioxid så när de två smälter samman läkning sker. Healing sker på en mängd olika sätt från att lösa upp energiblockeringar till känslomässig release och ökad energi. Detta varierar beroende på varje enskild person. Det intressanta är att det inte finns två likadana människor och inte två likadana kristaller heller.

Vi tillverkar också smycken i speciella syften
Välkommen att titta på dem.

|| Mobil: 070 715 58 38 | epost: info@ba88.se
All of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsida med feng shui