STARTSIDA

AKTUELLT

VARUMÄRKE
BA88 MODERN DESIGN

BA88 AKADEMIN
KURSER
UTBILDNINGAR

SOMMARRETREAT
ANMÄLAN

BA SCANDINAVIAN
SCHOOL
OF FENG SHUI

BA88 WEBBDESIGN

MEDIAL VÄGLEDNING

BA88 DESIGN

ENERGIMÅLNINGAR

ANBAS FÖRLAG


BA88 DESIGN
BA 88 är ett design företag som skapar moderna smycken. Vi kallar dem feng shui- eller energismycken och lägger stor vikt vid varje smyckes balans och energi. Våra smycken tillverkas i Sverige och vi är stolta över att kunna erbjuda en helsvensk produktion. Alla smycken tillverkas för hand och endast i begränsat antal.
BA 88 smycken består av 925 sterlingsilver, förgyllt silver, halvädelstenar och sötvattenspärlor. De individuella smyckena samverkar med personens egen energi och hjälper till att uppnå inre balans.
Att skapa sina egna smycken har blivit en ny trend. Vi organiserar kurser i smyckestillverkning enligt feng shuis principer. Med enkla tips lär du dig att göra ett eget smycke i syfte att uppnå själslig balans.
Energismycken:
armband, halsband och hänge
Chackra armband
En av Barbara-Annas livsuppgifter är att återförena världen med den urgamla visdom och helande egenskaper hos kristaller. Varje smycke är kombination av kristallers energi för att skapa ett önskat resultat. Barbara-Anna säger: "Jag tror att var och en av oss är en healer, var och en av oss har en unik historia. Smycken fungerar som ett verktyg som hjälper oss utnyttja sin inre kraft och manifestera sina önskningar. Tiden för att förändra världen är NU. Det är upp till var och en av oss!"
Armband med bärnstens hängen.
Bärnsten hjälper att träffa
"dem rätta" människor "vid den rätta tidpunkten".
Detta behövs för att blir framgångsrik!
Väkomna att beställa smycken för ett speciellt ändamål hos oss t.ex.Energibalans och fokusering, Hälsa och välbefinnande; Kärlek, Börjande av nya projekt, Kreativitet & skapande; Andlighet och intuition, Rikedom och framgång, storsäljare Lakshmi- smycken*, eller ett smycke i ditt eget personlig intention.
*Lakshmi (Den som sprider Ljus) är den hinduiska gudinnan av överflöd. Hon ger ljus, glädje, lycka och framgång till dem som är villiga att lägga undan sina bekymmer och litar på att universum arbetar för att ge oss vad vi vill ha. Affirmationer: Ljus, överflöd, rikedom, framgång.
Vi kan ta fram energi- smycken som har koppling till feng shui och stödjer olika livetsaspekter. Dem aspekterna är: flytt i livet, hälsa, framgång, rikedom, relationer, kreativitet, personlig utceckling och självförtroende.
|| Mobil:070 715 58 38 | epost: info@ba88.se


All of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsida med feng shui

Feng shui, Feng shui konsultutbildning Feng shui kurser, nordisk kultur, nordic,viking,traditionng shui, Feng shui konsultutbildning
Feng shui kurser, nordisk kultur, nordic,viking,tradition