NYHET! Wisdom of Art!

Vedic Art och feng shui

Vedic Art och feng shui
Vedic Art och feng shui

STARTSIDA

AKTUELLT

VARUMÄRKE
BA88 MODERN DESIGN

BA88 AKADEMIN
KURSER
UTBILDNINGAR

SOMMARRETREAT
ANMÄLAN

BA SCANDINAVIAN
SCHOOL
OF FENG SHUI

BA88 WEBBDESIGN

MEDIAL VÄGLEDNING

BA88 DESIGN

ENERGIMÅLNINGAR

ANBAS FÖRLAG

Under våra vedic art kurser kommer du i kontakt med den genuina Vedic Art kunskaperna men också med feng shuis tänkande. Feng shui tänkande härstammar från taoistisk filosofin. Vediska kunskaper och taoistisk filosofi är besläktade vetanden.
Feng shui och Vedic Art kombination
är mycket kraftfullt och intressant.
Barbara Anna är Vedic Art lärare och har mångårig erfarenhet av feng shui. Hon är utbildat i klassisk Feng Shui i Mongoliet, Kina och Tibet. BA Scandinavian School of Feng Shui grundades i augusti 1998 av Barbara Anna. Hon har utbildat många feng shui konsulter under dem gångna 20 år.
Redan under Vedic Art grundkursen har hon upplev stor samhörighet mellan dem två filosofier. Med tiden har hon upptäckt större och större samhörighet mellan dem. Till slut fick hon klarhet att det är två grenar av samma träd.
 
Enligt feng shui filosofi använder man färger för att öka livskvalitet. Färg är ett flöde av ljus som starkt påverkar vårt sinne. Oftast är det ögonen som är mottagare men vi tar också in färg genom huden och genom auran. Man använder feng shuis konst i stor utsträckning för att balansera, höja och skapa energier i vår omgivning.
Vad har feng shui med kreativa skapandet att göra?
Barbara Anna kopplar ihop, under alla vedic art kurser, dem två grenar av österländsk tänkande på mycket enkelt, pedagogisk, spännande och enastående sätt. Detta är mycket uppskattad och omtyckt av kursdeltagare.
I den vediska traditionen, liksom i den taoistiska läran, ingår att kunskap ska förmedlas muntligen. Är du nyfiken på hur kraftfull och effektfull är kombination av feng shui tänkande och vedic art principer är du varmt välkommen till Vedic Art-kurs med Barbara Anna.

|| Tel: 070 715 58 38 | epost: anna@ba88.se


All of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsidor med feng shui