Lyckopunkten ™

tillbaka till
AnBas Förlag

Barbara Anna i sin bok
"Feng shui och människans inre kraft" avslöjar
Lyckopunktens hemligheter
.

Ur boken:
"Under min resa genom Tibet, 1999, hade jag möjlighet att komma in i en bostad belägen högt upp i bergen. Färgskalan runt huset var grå, grå och ännu en gång grå. En stolt tupp var en vacker färgklick och bönebanden i de fem elementens färger som fanns på taket var en glädjande punkt för ögat, även om de också var lite grå. När man gick in i huset var det samma svartgråa färgskala som utomhus, kanske ännu mörkare. Och sedan… längre in i huset blev man riktigt överraskad av det praktfulla, magnifika Altaret. Det lyste upp med alla färger och nyanser, det var som en regnbåge inne i rummet…."
Lyckopunkten ska vara ett område i våra hem som symboliserar att vi är värda att vara lyckliga. Det symboliserar också livets mening. Det är en mycket bra meditationspunkt. Lyckopunkten symboliserar också att bostaden ger energi till alla som bor där. Det är mycket viktigt att upptäcka Lyckopunkten i sitt hem. Det är viktigare än att lägga Bagua och balansera alla Baguas områden. Lyckopunktens energi är så stark, så kraftig och överordnande på något sätt att den kan lösa upp många blockeringar. Den Energin har kontakt med högre energinivåer och den ger oändliga förutsättningar och möjligheter för att få kontakt med vårt Högre Jag.
BA Scandinavian School of Feng Shui organiserar kurser
om Lyckopunktens betydelse, placering och inredning.
På begäran återupptar vi tredagars kurs
LYCKOPUNKTEN i ditt hem
Kurs om Lyckopunktens betydelse, placering och inredning.
UNIK KURS som lär dig att skapa balans i ditt hem ur feng shui kunskaper men på ett nytt sätt. Mycket givande kurs. Mycket omtyckt och uppskattad av kursdeltagare. Snabb bokat.
Denna kurs kopplar ihop intuitiv feng shui med icke verbala metoder som höjer medvetande. Kursen är lämplig även för dig som är nyfiken på feng shui ur ett perspektiv att feng shui är en av dem Kosmiska Lagar.
Kursens mål
Lyckopunkten är ett mycket kraftfullt verktyg genom vilken kan man skapa det liv som man vill ha. Rakt genom lyckopunkten går energier, i spiral form, som kopplar ihop flera dimensioner. Lyckopunkten filosofi är mycket enkelt och mycket kraftfullt. Den hjälper att bli framgångsrik och känna sig lycklig. Att uppskatta sin lycka. Den punkten har inget med mittenpunkt och baguas upplagning att göra. Den är baserad på intuitiv feng shi och högre medvetande. Efter kursen kursdeltagare kan inreda Lyckopunkten i sin bostad eller på sitt kontor. Obligatorisk litteratur innan kuren börjar är Barbara Annas bok "Feng shui och människans inre kraft". Inga förkunskaper krävs.
Kursens innehåll
*Dem fem elementen
*Människan energi
*Byggnadens energi
*Lyckopunktens placering
*Helig geometri och gyllene spiralen
*Den gudomliga matrisens filosofi
*Feng shui som en av dem Kosmiska Lagar
*Sammankoppling mellan Balans & Harmoni, Attraktions och Överflöd lagar
*Lyckopunktens inredning - principer och praktiska rekommendationer
Plats: Stockholm
Datum:
Vänligen kontakta oss och anmäl intresse info@fengshui868.com
Avgift:
4 800 kronor exkl. moms ( 6000 inkl.moms)
Kursmaterial, logi ingår inte i priset.


2018 firar vi 20 års jubileum!

Fira med oss!
20 % rabatt på denna kurs, spara 1 200 kronor!

Under 2018 denna kurs är i Dalarna
För närmare information och anmälan kontakta oss på info@fengshui868.com eller ring på 070 715 58 38

Vi presenterar helt nytt sätt att tillämpa feng shui i praktiken.
Skolan är ensam på marknaden för att undervisa om Lyckopunkten.
| | epost: info@ba88.se
 

All of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsidor med feng shui

Feng shui, Feng shui konsultutbildning Feng shui kurser, nordisk kultur, nordic,viking,traditionng shui, Feng shui konsultutbildning
Feng shui kurser, nordisk kultur, nordic,viking,tradition