FENG SHUI ART
i praktiken

STARTSIDA

AKTUELLT

VARUMÄRKE
BA88 MODERN DESIGN

BA88 AKADEMIN
KURSER
UTBILDNINGAR

SOMMARRETREAT
ANMÄLAN

BA SCANDINAVIAN
SCHOOL
OF FENG SHUI

BA88 WEBBDESIGN

MEDIAL VÄGLEDNING

BA88 DESIGN

ENERGIMÅLNINGAR

ANBAS FÖRLAG

Ibland är det mycket svårt att göra en kraftfull feng shui inredning. Vissa områden är svårt att inreda i huvudtaget.Hos en av mina kunder område som ligger i norr är en sådant. En liten del av norr ligger i hallen och större delen ligger utanför i trapphuset. Detta bestämmer bostadens planlösning.
Energier i norr påverkar inte bara yrkesliv men också alla andra livsområden. En sådan situation upplevs att man saknar "flytt i livet". Det blir alltid "något" som stämmer inte, som bromsar energi flöden.
Alldeles riktigt min kund upplevde stop inom dem flesta livets områden. Vi har gjort flera "bra feng shui åtgärder", det blev bättre ett tag men sedan blev det stop igen inom ett annat område. Asiatiska inredningsdetaljer är mycket kraftfulla men passar inte alltid i våra miljöer. Passade inte alls i detta fall.

Jag har rekommenderat Feng Shui Art med starka och bestämda energier (enligt dem fem element). Iden var omtyckt av kunden men kom fråga: vad kan jag köpa sådant konst?
Hm…jag hade inte något svar… Det som är tillgängligt är vackra asiatiska tavlor som tyvärr var inte alls passande i sammanganget.
Jag erbjudit mig att måla en feng shui art tavlan med dem energier som behövdes just där. Liten en, 18x12 cm, men kraftfull. Jag sickade tavlan i oktober och fick feedback:
11 december:
"Din tavla är helt underbar. Gillade den direkt o hänger till höger i hallen. Måste kolla när jag fick tavlan men tror det var mitten okt?!efter det har massor hänt. Fick åter jobb, mycket lättare än slutet på …. Sålde Subaru. BMWn fixad. Orkade dekorera huset med ljusslingor på alla verandor o det blev så trivsamt. Känner mig mer fokuserad fast ibland förhastar jag mig. Fick igenom banklån…..(ekonomin blev bättre). Hälsan så mycket bättre, eksemen försvann. Umgås med folk mer på mina villkor. Trivs hemma. Tror det löser sig framöver på flera plan. Tack BA!"
 
Feng shui ART är kraftfull och ENKEL!
 

Vill du titta på Feng Shui Art?
Välkomna till FB Grupp:
Feng Shui Art/Feng Shui Konst och inredningsdetaljer


tillbaka

|| Mobil: 070 715 58 38 | epost: info@ba88.se


All of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsidor med feng shui